Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
Είστε εδώ > Αρχή > Διαδικασίες>Πιστοποίηση Χρηστών
Πιστοποίηση Χρηστών

Δημιουργία λογαριασμού και πιστοποίηση για τη δυνατότητα υποβολής αίτησης

Για να αποκτήσει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης Επενδυτικού Σχεδίου, κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, πρέπει να πιστοποιηθεί ως χρήστης του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων της Κτπ Α.Ε. Η διαδικασία πιστοποίησης χρήστη ολοκληρώνεται σε δύο διακριτά βήματα:

Βήμα 1:
Με την είσοδο του στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων της ΚτΠ Α.Ε., ο χρήστης επιλέγει το πεδίο «εγγραφή νέου χρήστη» και τη δράση “Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων”, και συμπληρώνει τα απαιτούμενα στοιχεία (επώνυμο, όνομα, περιοχή, διεύθυνση, e-mail και όνομα χρήστη).

Βήμα 2:
Με την ολοκλήρωση του 1ου Βήματος, το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Δράσεων επαληθεύει τα δηλωθέντα στοιχεία και στη συνέχεια αποστέλλεται ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (του χρήστη που δημιούργησε νέο λογαριασμό στο Βήμα 1) με οδηγίες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του.

Για περισσότερες οδηγίες κάθε χρήστης μπορεί να απευθυνθεί στο Γραφείο Αρωγής της Δράσης υποβάλλοντας γραπτά ερωτήματα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

 

 

lnks lnks

Copyright © 2013 Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. - All rights reserved
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.